Dongguan Gaozhan klaasist kodukäsitöö Co., Ltd. asutati ametlikult 2017. aastal ja selle põhimeeskonnal on rohkem kui kümneaastane tootmistehnoloogia kogemus klaasist kodutööstuses. Alates asutamisest on ettevõte pidevalt ja hiilgavalt arenenud. See asub Baodingi teadus- ja tehnoloogiapargis, nr 333 Gaolong Road, Gaoyongi külas, Gaopo linnas, Dongguanis, Hiinas ja millel on maailma tehase maine. Ettevõte on pühendunud mitmesugustele metalltoodetele, sealhulgas klaasehtele, klaaskappidele, klaaslaudadele, dekoratiivpeeglitele, verandapeeglitele, nutikatele peeglitele ja muudele klaasist kodu uurimis- ja arendustegevusele, projekteerimisele, tootmisele ja töötlemisele, müügile kui ühele terviklikule ettevõttele. Ettevõttel on 10 põhitehnoloogia uurimis- ja arendustöötajat, 18 põhitootmismeistrit ja 48 esmatasandi tootmismeistrit, et tagada tavapärane teadus- ja arendustegevuse projekteerimine, tootmine ja töötlemine, müük ja igakülgne tugi kõigi ametikohtade tööks. Toodetud tooteid eksporditakse Euroopasse, Ameerikasse, Kagu-Aasiasse ja teistesse maailma piirkondadesse.

 


Peamised tooted: teler, kummut, veranda külglaud, kohvilaud, teelaud, öökapp, vannitoa peegel, veranda peegel, meigipeegel, nutipeegel, ehtekarbid, pildiraamid, vannitoatooted, näiteks toodete kohandamise tugi, laialdaselt kasutatav peredes, klubides, kaasaegsetes tippvillades, väljakul, internetikohvikutes, baarides ja muudes kaasaegse äri-, vaba aja veetmise, sise- ja väliskujundusega kohtades.

Müügivõrk: Euroopa, Ameerika, Jaapan, Lõuna-Korea, Kagu-Aasia, Kesk-Kagu-Aafrika ja muud globaalsed piirkonnad.

 

Lisaks siseturu nõudlusele on Dongguan Gaozhan klaasist kodukäsitöö Co., Ltd. pärast aastatepikkust arendustegevust edukalt saavutanud hea müügi välismaal, sealhulgas (Euroopas, Jaapanis, Kagu-Aasias, Kesk- ja Kagu-Aasias ning teistes ülemaailmsetes piirkondades)

 

Meie ärisuund on algusest kuni praeguseni olnud muutumatu, ühele asjale keskendudes saab paremini taotleda kõrget kvaliteeti, mis on ka kõrge näituse väärtus. Sellest veendumusest lähtudes jätkame loomist ka tulevikus.